SET GASTRIK SHAKLEE

Aduh!! Pedihnya ulu hati!!

Ini lah luahan dan rintihan kepada sesiapa yang mengalami gastrik kan?

Saya pun pernah mengalami gastrik dulu. Sampai saya tidak boleh nak buat apa-apa kerja. Yang hanya saya mampu buat ialah minum ubat putih yang dibekalkan oleh klinik, minum susu dan akhir sekali berguling-guling atas katil hingga rasa pedih tu hilang. Kadang-kadang sampai tertidur dibuatnya.

Sekarang, saya tidak perlu risau. Gastrik saya atasi dengan mengambil suplemen Set Gastrik Shaklee. Alhamdulillah, gastrik dah tak ada lagi.

SET GASTRIK SHAKLEE

ESP – Soy Protein Isolate Powder SHAKLEE

esp-soy-protein

mengurangkan keasidan dalam perut yang disebabkan oleh jus gastrik. ESP bersifat alkali dan bercampur dengan asid perut, dan ianya dapat membantu mengurangkan hakisan pada dinding perut. 20 zat asid amino dalam ESP membantu untuk membina sel dan tisu baru untuk dinding perut.

B-COMPLEX SHAKLEE

sheidasweet_Bcomplex

Pesakit gastrik selalu bergantung pada ubat tahan sakit untuk redakan kesakitan kan? Kalau anda nak tahu, pengambilan ubat dalam tempoh yang lama akan menyebabkan kesan sampingan. Oleh itu, alternatifnya, bertukar la kepada B-COMPLEX untuk mengawal stress disamping melegakan kesakitan.

OsteMatrix SHAKLEE

sheidasweet_Ostematrix

kaya dengan kalsium dan juga bersifat alkali. Sama fungsi seperti ESP iaitu dapat membantu mengurangkan tahap keasidan dalam perut. Sebab itu kalau gastrik, kita kena minum susu untuk meneutralkan asid dalam perut.

PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE

sheidasweet_PeppermintGingerPlus

membantu proses pencernaan dengan meransang pengaliran cecair semulajadi. Kandungan bahan seperti herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis memberi rasa nyaman dan melegakan ke tidak selesaan perut.

HUBUNGI

Hubungi saya jika anda ingin membuat sebarang pertanyaan atau berminat untuk membuat pesanan dengan menekan link dibawah :

Rakan Shaklee anda,
👪 Sheida Syed
📲 WhatsApp/SMS : http://www.wasap.my/HiSheidaSyed60126937860
📞 CALL : 012-6937860
💻FB : Rashidah Mohamed Yasen 💻FB : SheidaSyed
🚗 COD : Petaling Jaya, Subang, USJ, Kelana Jaya, Shah Alam, Puchong
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾
👥 FREE consultation

Dapatkan cara makan yang exclusive dari saya.

Disclaimer : Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: