SET PERUT KEMPIS SHAKLEE

Perut anda buncit? Badan anda naik bagai di pam-pam? Kerap ditanya adakah anda mengandung? Anda diejek gemuk? Anda tak perlu risau. Ada petua mudah saya nak share ni. Amalkan pengambilan suplemen Shaklee yang dapat membantu untuk membersihkan usus anda. Ia akan membantu mendetox, membakar dan membuang segala isi yang tidak diperlukan oleh usus anda. Tak... Continue Reading →

HERBAL BLEND SHAKLEE

Herbal Blend Rata-rata pengguna akan mencari krim ajaib ini kerana krim herbal blend ini banyak kegunaannya. Orang panggil krim ini dengan nama lain nya "krim pelbagai guna" atau "multi-purpose cream". Pengguna tidak perlu risau kerana krim ni telah di uji secara klinikal. Dengan kesejukan mentol dan krim nya yang tidak melekit, ia nya memang menjadi... Continue Reading →

SET GASTRIK SHAKLEE

Aduh!! Pedihnya ulu hati!! Ini lah luahan dan rintihan kepada sesiapa yang mengalami gastrik kan? Saya pun pernah mengalami gastrik dulu. Sampai saya tidak boleh nak buat apa-apa kerja. Yang hanya saya mampu buat ialah minum ubat putih yang dibekalkan oleh klinik, minum susu dan akhir sekali berguling-guling atas katil hingga rasa pedih tu hilang.... Continue Reading →

TIPS MINUM AIR DI BULAN PUASA

Bulan Ramadhan, bulan dimana umat islam diwajibkan untuk berpuasa bagi melaksanakan tuntutan rukun islam yang ketiga. Puasa bermaksud menahan diri dari makan, minum dan melakukan perkara-perkara yang boleh membatalkan puasa, mulai dari terbit fajar sehinggalah terbenam matahari pada bulan Ramadan. Masuk bulan puasa, ramai yang akan mula risau kerana tidak dapat minum air yang secukupnya... Continue Reading →

SET BERPUASA SHAKLEE

Sudahkah kita sekeluarga bersedia menghadapi bulan Ramadhan? Tapi, mesti ada di antara anda yang berada dalam dilema kan? Mesti ramai terfikir samada anda dan anak anda dapat berpuasa penuh atau tidak jika mengalami simptom-simptom di bawah. 😫 risau kerana ada gastrik 😫 risau tidak tahan lapar 😫 risau badan cepat letih 😫 risau kerja anda... Continue Reading →

TIPS UNTUK MEMILIH SUPLEMEN YANG BERMUTU TINGGI

Assalamualaikum semua :). Di sini, saya ingin berkongsi kepada anda tips untuk memilih suplemen yang bermutu tinggi untuk keperluan harian anda.   Antara soalan-soalan yang perlu anda ambil tahu : Adakah produk nutrisi yang anda ambil menjalani ujian kualiti ke atas bahan-bahan mereka? Suplemen terbaik akan mempunyai sebanyak 300 ujian kualiti pada setiap satu produk... Continue Reading →

KIDNEY FAT

Pernah anda dengar pasal 'kidney fat'? Jom saya share sedikit info mengenainya. Kidney fat ialah 'lemak yang berlebihan' yang menyelaputi seluruh bahagian buah pinggang. Kajian Oxford Journal tahun 2010, menyatakan bahawa, makin banyak lemak pada buah pinggang seseorang, makin tinggi peluang seseorang itu berhadapan masalah buah pinggang. Orang yang kurus mesti terfikir mereka tidak ada... Continue Reading →

COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE

Yeeaayy!!!!! Colagen Plus Powder Shaklee kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾, setelah sekian lama menyepi. Dengan PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama. Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. =========================================== MANFAAT COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE =========================================== ✅ Membantu menghasilkan... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑